Adevarul despre divortul dintre Jennifer Lopez si Marc Anthony

Cântăreţul Marc Anthony a vorbit pentru prima dată, în cadrul unui interviu, despre divorţul său de Jennifer Lopez şi despre sentimentele pe care le are faţă de ea.

Thursday, 1 September 2011

0 comentarii


Marc Anthony a acordat un interviu exclusiv postului ABC News, în care a vorbit despre motivul pentru care mariajul său cu Jennifer Lopez s-a încheiat.

Vedeta a negat că despărţirea a avut loc din cauza aventurilor extraconjugale ale celor doi.

“Motivul despărţirii a fost altul. Mariajul pur şi simplu nu mai mergea. A fost o concluzie la care am ajuns amândoi, aşa că nu a fost şocant. Aceste lucruri se întâmplă”, a declarat Marc Anthony.

“Asta nu este o înmormântare. Nu îngropăm pe nimeni. Pur şi simplu, doi oameni au stat de vorbă şi au înţeles un lucru. Spun doar că relaţia noastră nu putea fi durabilă, în felul în care era, iar asta este tot”, a adăugat Marc Anthony.

Întrebat de realizatorul interviului dacă o mai iubeşte pe Jennifer Lopez, cântăreţul a declarat că îşi va iubi fosta soţie întotdeauna. “Ea ştie acest lucru, iar copiii ştiu şi ei asta. Jennifer este o femeie minunată, o mamă minunată, o prietenă minunată”.

În luna iulie, Jennifer Lopez şi Marc Anthony au anunţat că divorţează, după şapte ani de căsnicie. Cei doi sunt părinţii a doi gemeni, Max şi Emme, în vârstă de trei ani.

La puţin timp după anunţarea divorţului dintre Jennifer Lopez şi Marc Anthony, au apărut zvonuri potrivit cărora cântăreaţa ar avea o relaţie cu modelul cubanez. Acesta a negat însă, spunând că a avut doar o relaţie profesională cu artista.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

2 + 4 =