Jennifer Lopez a plans pe scena

Desi pana acum nu s-a aratat foarte afectata de despartirea de Marc Anthony, Jennifer Lopez a cedat emotional aseara in fata fanilor.

Monday, 24 October 2011

0 comentarii


“Voi cânta ultimul cântec despre dragoste pe care l-am compus”, a declarat în faţa spectatorilor Jennifer Lopez – care s-a despărţit recent de soţul ei Marc Anthony -, înainte de a interpreta o versiune acustică a hit-ului ei “If You Had My Love”. “Multe lucruri s-au schimbat de atunci”, a adăugat artista.

Jennifer Lopez, în vârstă de 42 de ani, a interpretat apoi piesa “Until It Beats No More”, în timp ce dansatorii din trupa ei prezentau o coregrafie specială, portretizând-o, prin dans, pe artista americană şi pe unii dintre foştii ei soţi sau parteneri de viaţă.

După acest dans, Jennifer s-a adresat din nou publicului, spunând: “Am făcut o călătorie în memorie” – iar apoi a început să plângă pe scenă, în aplauzele spectatorilor.

Însă artista nu a avut parte doar de momente de tristeţe cu ocazia acestui show. O fotografie a gemenilor ei – Max şi Emme, în vârstă de trei ani şi jumătate – a fost proiectată pe scenă, iar artista a declarat la final: “Există dragoste – iar apoi, există din nou dragoste”.

J. Lo a mai avut o reactie asemanatoare in mai, cand a cantat la American Idol alaturi de Marc Anthony cu doar cateva saptamani inainte ca cei doi sa-si anunte divortul. Potrivit celor prezenti, artista si-a stapanit cu greu lacrimile timp de cateva melodii, dupa care a parasit scena plangand.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

3 + 8 =