Jennifer Lopez vine in concert la Bucuresti

Jennifer Lopez vine in concert la Bucuresti! Una din cele mai frumoase cantarete din lume ne va canta in toamna asta fata in fata!

Friday, 22 June 2012

0 comentarii


Stiam de ceva vreme de negocierile cu Jennifer Lopez pentru a aduce “Dance Again World Tour” la Bucuresti insa nu aveam voie sa spunem nimic pana nu era semnat contractul si anuntat oficial de artista!

Acum e oficial si ne bucuram foarte tare! Jenny from the block se va auzi LIVE in Romania, pentru prima data, pe 15 noiembrie 2012, la Romexpo. Ramane sa aflam cine si cum organizeaza, cat vor costa biletele si cand vor fi puse in vanzare. E important ca s-a confirmat, vom auzi hitul “On The Floor” live si o vom vedea pe J.Lo cum ne seduce cu miscarile ei!

Inainte de concertul de la Bucuresti, Jennifer Lopez va canta in Belarus iar dupa aceea va pleca in Turcia. Turneul mondial “Dance Again” a inceput zilele trecute in Panama si are un succes nebun deja.

Pana acum, J.Lo a anuntat 48 de concerte in turneul sau, 28 dintre ele fiind in Europa si incluzand Bucuresti-ul pentru prima oara pe lista. Costumele (sase la numar) pentru spectacolul care ne va minuna pe 15 noiembrie au fost create de Zuhair Murad.

Artista are un setlist bogat care include atat hitul care da titlul turneului, colaborarea cu Pitbull pentru Dance Again, cat si “Love Don’t Cost a Thing”, Get Right, Jenny from the block, I’m into you, Papi si alte melodii de pe albumul Love si de pe materialele mai vechi.

Jennifer Lopez s-a nascut in New York in 1969, si-a inceput cariera in 1986 insa a lansat primul material abia in 1999. Albumul “On the 6” a debutat cu “If you had my love” ajungand direct pe primul loc in Billboard Hot 100. De atunci, J.Lo a lansat sapte albume, trei compilatii si doua EP-uri. A vandut peste 60 de milioane de discuri in toata lumea, a bifat patru piese ce au ajuns no.1 in SUA si a reusit sa se mentina in industria muzicala in ultimii ani, devenind una din cele mai bogate femei in showbiz.

Articole similare

  • Nu sunt articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

9 + 9 =