Jennifer Lopez in concert la Romexpo Bucuresti

Jennifer Lopez va concerta pe 14 noiembrie la Bucuresti. Concertul, ce va avea loc in cadrul complexului Romexpo, este inclus in turneul sau mondial, "Dance Again”.

Tuesday, 18 September 2012

0 comentarii


Jennifer Lopez va sustine un concert la Bucuresti, in cadrul complexului Romexpo! Evenimentul a fost confirmat oficial, Romania fiind inclusa pe harta turneului mondial Dance Again pe care J.Lo il sustine in aceasta perioada si care va ajunge in Europa la inceputul lunii octombrie. Concertul din Romania va avea loc pe 14 noiembie 2012.

J Lo, asa cum este cel mai bine cunoscuta vedeta americana, si-a inceput cariera muzicala in 1999, iar in prezent are la activ nu mai putin de sapte albume de studio, vandute in peste 55 de milioane de exemplare in intreaga lume.

Cele mai recente succese ale artistei sunt single-urile “On The Floor” si “Dance Again”, mega- hit-uri realizate in colaborare cu rapper-ul Pitbull care au ocupat locul intai in topurile din intreaga lume, inclusiv in cele din tara noastra.

Turneul “Dance Again” a debutat pe 14 iunie in Panama City, pentru a continua apoi pe continentul sud-american. Acolo, artista a cantat in Venezuela, Chile, Argentina si Brazilia si apoi s-a indreptat catre America de Nord.

In primele zile ale lunii octombrie, J Lo va ajunge in Europa, unde va canta mai intai in tari precum Portugalia, Spania, Elvetia, Italia, Germania, Belgia si Franta, pentru ca apoi sa se indrepte catre tarile scandinave.

Dupa un periplu in Rusia si alte state din Estul Europei, J Lo va ajunge in Romania, unde va poposi pe data de 14 noiembrie, spre bucuria fanilor muzicii pop din tara noastra.

J Lo a anuntat recent ca prin intermediul site-ului sau, intentioneaza sa interactioneze cat mai mult cu fanii, care au sansa de a castiga bilete la concerte, premii surpriza si chiar invitatii in backstage.

Organizatorii evenimentului sunt Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment si prezentat de Antena 1 si Radio Zu.

Biletele pentru concertul Jennifer Lopez de la Bucuresti se vor pune in vanzare prin reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si pe www.eventim.ro.

Preturi bilete:
VIP Exclusive – 958,50 Lei
VIP – 745,50 Lei
Golden Circle – 298,20 Lei
Normal Circle – 191,70 Lei
Standing level 2 – 106,50 Lei

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

10 + 9 =