Michel Telo si Ana Carolina Lago au divortat

Michel Telo, interpretul hitului "Ai Se Eu Te Pego", este, oficial, barbat divortat. Artistul brazilian s-a despartit de sotia sa, Ana Carolina Lago, dupa mai bine de 3 ani de casnicie.

Friday, 17 February 2012

0 comentarii


Informatia a fost dezvaluita pe Facebook chiar de Ana Carolina, de meserie medic dentist. “Vreau sa confirm ca zvonurile care circula pe retelele de socializare sunt adevarate. Eu si Michel Telo suntem oficial divortati”, a scris Ana Carolina pe Facebook.

Revista “Caras” scrie ca divortul a fost de comun acord, cei doi soti realizand ca nu mai vad un viitor comun. Relatia celor doi a inceput sa aiba de suferit odata cu succesul incredibil al piesei “Ai Se Eu Te Pego”.

In 2011, Michel Telo a sustinut peste 200 de concerte in Brazilia, iar anul acesta are deja programate in jur de 140 de concerte in afara tarii. Prin urmare, nu prea mai avea timp sa stea alaturi de sotia sa.

Michel Telo si Ana Carolina Lago s-au cunoscut in urma cu 6 ani la un concert al trupei Tradicao. Pana acum, cantaretul nu a confirmat informatia despre divortul sau.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

1 + 8 =