Cantaretii premiati la gala NRJ Music Awards 2012

Cantareata britanica Adele, grupul american LMFAO si cantaretul francez M. Pokora au castigat cate doua premii la cea de-a 13-a editie a galei NRJ Music Awards

Monday, 30 January 2012

0 comentarii


Cantareata britanica Adele, grupul american LMFAO si cantaretul francez M. Pokora au castigat cate doua premii la cea de-a 13-a editie a galei NRJ Music Awards, sambata seara, la Cannes, in cadrul Marché international du disque et de l’édition musicale.

Trofeele au fost atribuite in urma voturilor publicului, pe baza unor liste de nominalizati, alcatuite pentru fiecare categorie de postul de televiziune TF1 si de postul radiofonic NRJ, care au difuzat in direct gala de sambata.

Adele, care nu a fost prezenta la eveniment, s-a impus la categoriile “revelatia internationala a anului” si “cantecul international al anului” – cu piesa “Someone like you”.

Grupul LMFAO a fost desemnat “cel mai bun grup international al anului 2011” si a fost premiat pentru videoclipul piesei “Party Rock Anthem”.

La fel ca in 2011, M. Pokora a primit titlul de cel mai bun artist francofon si premiul pentru cel mai bun cantec francez al anului – “A nos actes manqués”.

Justin Bieber si Sharkira au primit un NJR Music Award onorific, iar Mylène Farmer un NRJ Award de diamant.

Nolwenn Leroy a fost premiat la categoria albumul francofon cu cele mai mari vanzari din 2011.

Furori pe covorul rosu a facut cantareata de muzica R&B Shy’m. Aceasta a aparut intr-un un corset din plastic, transparent, croit chiar dupa formele ei. De la talie in jos, a optat pentru ceva ce aducea cu o fusta lunga, cu o deschizatura pana la sold. Bineinteles, fotografii n-au ratat ocazia s-o arate lumii.
La eveniment au mai fost prezenti Coldplay, Mika, David Guetta si Patricia Kaas.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

4 + 9 =