Cantareata Adele a devenit mama

Cântăreaţa Adele a devenit pentru prima dată mamă, după ce a născut, vineri seară, un băieţel, informează presa britanică.

Sunday, 21 October 2012

0 comentarii


Artista britanică şi iubitul ei, Simon Konecki, au devenit astfel fericiţii părinţi ai unui băieţel care a venit pe lume în noaptea de vineri spre sâmbătă, relatează tabloidul Daily Mail.

“Adele şi Simon sunt absolut încântaţi. Ea era deja în culmea fericirii datorită faptului că vor avea un copil împreună”, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic.

Un purtător de cuvânt al cântăreţei a refuzat să confirme sau să infirme aceste informaţii: “Nu vom emite niciun comunicat de presă pentru moment. Nu comentez”.

Adele, în vârstă de 24 de ani, are o relaţie cu Simon Konecki, în vârstă de 38 de ani, care a început la sfârşitul anului trecut. Cântăreaţa a anunţat că era însărcinată prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul ei în luna iunie.

Simon Konecki are deja o fiică în vârstă de cinci ani cu fosta lui soţie, Clary Fisher.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards. Până în prezent, ea a lansat pe piaţă două albume, “19” şi “21”.

Adele, a cărei siluetă este departe de a fi una standard în showbiz, are o voce excepţională. Artista nu s-a ferit să vorbească despre suferinţele sale în dragoste în melodii precum “Someone Like You” şi “Rolling in the Deep”.

Câştigătoare a opt premii Grammy şi cu un album, “21”, care s-a bucurat de un succes uriaş în 2011, cântăreaţa a fost nevoită să îşi anuleze turneul nord-american în toamna anului trecut, după ce a suferit o operaţie la coardele vocale. Cântăreaţa britanică a revenit pe scenă la Gala Grammy de pe 12 februarie, când a câştigat şase trofee din şase nominalizări şi a susţinut un recital care a fost îndelung ovaţionat. Atunci, presa a remarcat că Adele a reuşit să o eclipseze cu mult pe celebra şi excentrica Lady Gaga.

Sursa: mediafax.ro

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

4 + 1 =