Adele este nr. 1 in topul Forbes

Adele este nr. 1 in topul Forbes

Adele ajunge in frunte topului Forbes de anul acesta care aduce la un loc cei mai buni oameni din industria muzicala.

Thursday, 20 December 2012

0 comentarii


Categoria sub 30 de ani include nume importante de artisti ca Justin Bieber, Rihanna, Kesha sau Avicii si reuneste unele dintre cele mai relevante personaje din muzica actuala.

Prima pozitie in 30 Under 30 apare la scurt timp dupa ce Adele a fost aleasa de Billboard artistul anului 2012, iar cantareata britanica se pare ca incheie anul in cel mai bun mod posibil. Oricum 2012 a inceput sub auspicii bune pentru artista in varsta de 24 de ani, pentru ca la premiile Grammy a plecat acasa cu nu mai putin de 6 trofee.

Pe locul 2 in topul Forbes il gasim pe DJ-ul suedez Avicii, care a primit si el o nominalizare la Grammy, in timp ce pe a treia pozitie se afla idolul adolescentilor din intreaga lume – Justin Bieber. Un personaj adorat si urat in acelasi timp, canadianul in varsta de 18 ani a lansat al treilea album, Believe, si continua sa vanda turnee si sa faca istorie in ceea ce inseamna recordurile Youtube, chiar daca a fost intrecut, recent, de PSY.

Producatorul Benny Blanco se afla pe locul 4 si alaturi de el il mai regasim pe Calvin Harris pe 9. Rapperii sunt bine reprezentanti in clasamentul Forbes: Drake (5) primeste o pozitie pentru cele 20 de milioane de dolari castigate anul trecut, numeroasele concerte live, noul album (Take Care) si sponsorizarea primita de la Sprite si Kodak. Urmeaza Kendrik Lamar, protejatul lui Dr. Dre, Mac Miller si Wiz Khalifa.

Vedetele pop sunt reprezentate de Lady Gaga (7), Skylar Grey, care isi pregateste albumul de debut pentru 2013, Kesha, cea care a revenit cu un nou material si un nou hit – Die Young. Lista ii mai cuprinde pe Bruno Mars, cel care a lansat recent Unorthodox Jukebox si ne-a oferit un nou nr. 1 in Billboard – One Direction, Katy Perry si Rihanna. Nu puteau lipsi cateva nume din zona muzicii country, reprezentate bineinteles de Taylor Swift, senzatia Mumford and Sons si Delta Rae, iar Frank Ocean reprezinta cu succes zona de R&B.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

3 + 3 =