Trupa americana LMFAO s-a destramat

Grupul LMFAO - care are programat un concert în Bucureşti, pe 4 octombrie - s-a destrămat, iar cei doi muzicieni care îl compun, ale căror nume de scenă sunt Redfoo şi Sky Blu, au decis să urmeze direcţii diferite în muzică şi să se concentreze asupra unor proiecte solo.

Saturday, 22 September 2012

0 comentarii


Grupul LMFAO – care are programat un concert în Bucureşti, pe 4 octombrie – s-a destrămat, iar cei doi muzicieni care îl compun, ale căror nume de scenă sunt Redfoo şi Sky Blu, au decis să urmeze direcţii diferite în muzică şi să se concentreze asupra unor proiecte solo.

“Cred că am început, în mod natural, să frecventăm două cercuri diferite de persoane, două tipuri diferite de public, însă noi vom fi întotdeauna o familie. El va fi întotdeauna nepotul meu, iar eu voi fi întotdeauna unchiul lui”, a declarat Redfoo, informează contactmusic.com.

“Simt că am colaborat la acest proiect de atât de mult timp, de vreo cinci sau şase ani. Iar acum am ajuns într-un punct în care ne-am spus: «Ei bine, hai să facem ceea ce este natural să facem, să explorăm, în loc să ne forţăm tot timpul»”, a adăugat muzicianul.

Redfoo se va concentra în perioada următoare asupra albumului lui solo, despre care spune că va avea un stil asemănător pieselor lansate de grupul LMFAO.

“Toată muzica pe care o voi face va continua să aibă ceva din stilul grupului LMFAO. Îmi plac temele pe care le-am abordat. A fost într-adevăr pasionant să prezentăm lumii întregi o muzică de petrecere şi voi continua să compun o astfel de muzică”, a adăugat Redfoo.

LMFAO este un grup american de electro-pop cu influenţe hip-hop, înfiinţat de Stefan Kendal Gordy (Redfoo) şi Skyler Austen Gordy (Sky Blu), la Los Angeles, în 2006. Grupul a lansat două albume de studio – “Party Rock” (2009) şi “Sorry for Party Rocking” (2011). Albumul de debut conţine hiturile “I’m In Miami Bitch”, “Yes”, “La LaLa” şi “Shots”, iar cel de-al doilea material discografic include hitul “Sexy and I Know It”.

Piesele lansate de cei doi muzicieni din grupul LMFAO se regăsesc în playlist-urile petrecerilor din toată lumea şi le-au adus o mulţime de premii şi nominalizări la galele MTV Movie Awards, Billboard, Juno şi la premiile Grammy.

LMFAO a cântat alături de artişti precum David Guetta, Justin Beiber (American Music Awards) şi Madonna (Superbowl 2012).

Grupul LMFAO avea în program un concert la Arenele Romane din Bucureşti, pe 4 octombrie, de la ora 20.00.

Anunţul despre destrămarea grupului LMFAO nu apare pe site-ul oficial al trupei. Totodată, concertele pe care grupul le are programate pentru această toamnă, inclusiv cel de la Bucureşti, se regăsesc în continuare pe lista show-urilor acestuia, la secţiunea “Tour”, pe site-ul său oficial.

Desi au decis sa se desparta cu cateva zile in urma, cei doi membri ai grupului american LMFAO vor onora concertele programate, printre care si pe cel de la Bucuresti, ce va avea loc pe 4 octombrie.

Anuntul a fost facut de UNiLife Production, compania organizatoare a evenimentului, pe pagina de Facebook

“Tot mai multe zvonuri au aparut conform carora concertul LMFAO – RED FOO & Party Rock Crew nu ar mai avea loc. Zvonurile raman totusi zvonuri si noi ne pregatim in continuare pentru unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului :)”

Biletele pentru concertul LMFAO din Romania sunt disponibile pe myticket.ro si eventim.ro la urmatoarele categorii de preturi:

Promo (pana in 17 Septembrie)
Regular: 90 Lei
Front Stage:150 Lei
KING SUITE TERASA*:500 Lei

Pret (dupa 17 Septembrie)

Regular: 120 Lei
Front Stage:200 Lei
KING SUITE TERASA*:600 Lei
KING SUITE TERASA*: DOAR PENTRU 150 DE PERSOANE EXCLUSIV
bauturi alcoolice si non-alcoolice nelimitate/snacks-uri gratuite intrare privata/toaleta privata/

Concertul este organizat de Unilife Entertainment.

Sursa: mediafax.ro

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

3 + 6 =