Madonna, Alanis Morisette si Laura Pausini la Viena

Se apropie 1 Mai, iar asta nu poate sa insemne decat ca avem iar ganduri de plecare, de data aceasta in Viena. Avem trei concerte foarte tari pe care le putem prinde in zona: Madonna, Alanis Morisette si Laura Pausini.

Thursday, 29 March 2012

0 comentarii


Asta pentru ca noi atunci cand vrem vacanta ne gandim la un city break scurt peste granite, iar Viena a fost mereu in topul preferintelor atunci cand am dorit sa ne bucuram de un oras plin de atractii turistice de neuitat, dar si plin de viata, cu multe spectacole si distractii la tot pasul.

In loc de mini-vacanta de 1 Mai intr-una dintre statiunile de la noi, va propunem un concert Laura Pausini care are loc pe 6 mai la Stadthalle. Perioada este perfecta pentru a pleca, pentru ca nu veti da nici de aglomeratia specifica Sarbatorilor de Iarna si nici de caldura toropitoare din timpul sezonului cald.

Chiar daca Stadthalle, locatia unde are loc concertul, nu e tocmai in buricul targului (sunt peste 6 kilometri din centrul Vienei) sistemul de transport public este foarte bine pus la punct in oras, iar daca iti cumperi si Vienna Card (un card special care ofera tot felul de reduceri la transportul in comun, dar si la multe atractii turistice) totul va fi perfect.

Pretul biletelor incepe de la aproape 100£ , asa ca nu mai stati pe ganduri si contactati agentiile de la noi sa vedeti ce oferte au pentru un city break la Viena la inceput de mai.

Un pic mai tarziu, vine si Alanis Morissette intr-un concert de zile mari care are loc pe 13 iulie la Vienna Arena. Cu alte cuvinte, daca nu reusiti sa plecati din tara asa de curand pentru a ajunge la concertul Laura Pausini, atunci sigur pana in iulie va faceti si timp si veti strange si bani pentru o vacanta.

Si tot in luna iulie, mai precis pe 29, Madonna sustine un concert la Ernst Happel Stadium. Preturile la cazare sunt destul de bune pe timpul verii, ca doar Viena este de cele mai multe ori pe lista localitatilor pe care vrem sa le vedem iarna, iar daca va veti face de pe acum planuri pentru la vara atunci cu siguranta veti primi si reduceri bune.

Preturile pentru concertul Madonnei incep de la 70£ destul de putin as spune pentru o legenda a muzicii.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

1 + 9 =