Concert Directia 5 – Zambetul face minuni

Concert Directia 5 - Zambetul face minuni

Directia 5 va invita la un concert extraordinar la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 30 octombrie 2013, ocazie cu care trupa va lansa noul album “ Zambetul face minuni”.

Sunday, 6 October 2013

0 comentarii


Directia 5 va invita la un concert extraordinar la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 30 octombrie 2013, ora 19:30, ocazie cu care trupa va lansa noul album “Zambetul face minuni”, un material ce promite un sound complet nou invaluit in binecunoscuta atmosfera Directia 5 si un concert de exceptie.

“Trebuie sa fiti foarte curiosi pentru ca in acest concert vom canta piesele de pe albumul nostru cel nou ‘Zambetul face minuni’. Cateva dintre melodiile noastre vor fi insotite pe scena si de imagini. Va fi muzica pe care grupul a scris-o si a cantat-o intre 1990 si 2013 si ne straduim ca nimeni sa nu plece avand senzatia ca a pierdut timp si ceva bani.” a declarat Marian Ionescu.

In cadrul evenimentului, fanii trupei se vor delecta cu single-urile formatiei si vor petrece 2 ore alaturi de: Daca ai sti, Povestea noastra, Obsesia, Tot ce vrei, Ce mai faci, Iti multumesc, Caut altceva, Ai un loc si O fata ca ea, precum si single-ul “Iarta-ma”.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

1 + 3 =