Concertul Red Hot Chili Peppers, sold out la categoria Gazon

Concertul Red Hot Chili Peppers, prezentat de Ursus, inregistreaza vanzari record pentru piata din Romania, toate biletele disponibile pe gazon fiind foarte aproape de epuizare.

Thursday, 15 March 2012

0 comentarii


Concertul Red Hot Chili Peppers care va avea loc pe 31 august 2012 pe National Arena din Bucuresti poate fi considerat evenimentul anului, asa cum o demonstreaza si interesul fanilor, toate biletele de la categoria gazon fiind aproape de epuizare.

Interesul publicului roman fata de show-ul pe care trupa americana il va sustine vara aceasta in Romania stabileste noi recorduri de vanzari, ritmul de achizitionare a biletelor fiind mai mare chiar decat cel intalnit in cazul concertelor Depeche Mode sau Madonna.

Dupa epuizarea celor 500 de bilete cu care a fost suplimentata categoria Gold Circle, cele mai multe comenzi de bilete s-au inregistrat pentru categoria Gazon, care este la randul sau foarte aproape de a fi declarata sold-out, mai fiind disponibile doar cateva sute de bilete.

“Concertul Red Hot Chili Peppers este unul dintre cele mai asteptate evenimente de catre publicul roman si in mod sigur acest lucru se reflecta si in ritmul de vanzare a biletelor. Cele care ofera accesul pe gazon s-au vandut cel mai repede, urmatoarele locuri ‘vanate’ fiind in tribune” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

“Cand un nume ca Red Hot Chili Peppers concerteaza in Romania, iti doresti sa marchezi acest eveniment unic. Prezenta URSUS, ca partener al acestui eveniment, este in primul rand o recunoastere a valorii acestei trupe care activeaza de 29 de ani, detine recordul pentru cele mai multe single-uri in Billboard Modern Rock Chart si un record pentru 81 de saptamani de stationare pe locul 1 intr-un top. Si in al doilea rand, o validare a dorintei noastre de a fi acolo unde muzica de calitate este prezenta pe scena.

Reactia publicului este fireasca: sold-out inseamna confirmarea importantei acestei trupe de talie internationala si a faptului ca acesta va fi unul din cele mai “hot” evenimente din aceasta vara” a declarat Mihai Barsan, Vice Presedinte de Marketing URSUS Breweries.

Concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucuresti va avea loc pe 31 august 2012, pe Arena Nationala.

Preturile biletelor variaza intre 130 de lei (Gazon) si 495 lei (tribuna VIP), principalele puncte de vanzare a acestora fiind site-ul www.MyTicket.ro, magazinele Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului precum si retelele afiliate MyTicket.ro.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

2 + 9 =