Canaf – primul concert oficial la Bucuresti

Canaf, impreuna cu trupa sa, vine pentru a susine primul concert oficial la Bucureti, in data de 1 martie 2012, in Jukebox Venue (Strada Turturelelor nr. 11).

Tuesday, 14 February 2012

0 comentarii


Cel mai controversat dintre concurentii de la “Vocea Romaniei”, Iulian Canaf are si cei mai inflacarati sustinatori. Canaf s-a facut remarcat pentru capacitatea naturala de a face show si pentru un fel aparte de a simti, transmite si reinterpreta muzica.

Povestea lui e demna de un scenariu de film. Dupa o activitate muzicala sustinuta, timp de ani buni, participarea la concursul tv “Vocea Romaniei” l-a facut cunoscut in plan naional. Fara sa se considere un star si chiar fara sa isi doreasca sa fie privit astfel, Iulian Canaf este un om simplu care are ca mare pasiune muzica. Traieste in orasul in care s-a nascut si nu si-a propus sa schimbe Iasiul pe vreun loc mai cosmopolit. Familist convins, Canaf este un tata exemplar si un sot fidel. Stilul lui de viata e linistit, fara nicio legatura cu viata tumultoasa a showbiz-ului.

Singura lui “nebunie” este muzica. Ii place sa fie pe scena, iubeste sa cante. Are o energie debordanta si multa caldura sufleteasca, pe care le transmite cu fiecare concert.

Dupa concerte de succes in cluburile din Iasi, Cluj, Craiova si alte orase din tara, Canaf Excentric Band vine la Bucuresti pentru a se prezenta in fata publicului exigent din Capitala.

In Excentric Band, Iulian Canaf are ca parteneri muzicieni cu care colaboreaza de ani: Sorin Petrila – chitara, Vlad Spatar – bas, Razvan Boroda – clape, Vlad Apetroaiei – tobe.

Pe 1 martie in Jukebox Venue, Canaf sustine primul concert oficial din Bucuresti.

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe eventim.ro.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

5 + 8 =