Moby a lansat albumul Destroyed

Moby a lansat un nou album pe 16 mai 2011, la propria casa de discuri, Little Idiot, in format digital, dar si vinil si CD, intitulat Destroyed.

Thursday, 16 June 2011

0 comentarii


Albumul vine si cu un album foto de 128 de pagini care contine 55 de fotografii realizate de Moby in toata lumea.
Cu ocazia acestei lansari, care reprezinta cel de-al noualea album de studio al artistului, Moby ofera spre download gratuit primul EP al discului, intitulat Be The One, care contine trei piese ce vor fi incluse si pe album. EP-ul poate fi descarcat de pe site-ul oficial Moby, moby.com.

De asemenea, vor fi realizate trei filme de scurt-metraj, o trilogie care sa sustina povestea celor trei piese inclusa pe EP. Filmele vor fi lansate online.

Discul Destroyed este o odisee internationala care prezinta viata lui Moby din spatele scenei. Albumul si cartea au fost realizate in acelai timp, iar inspiratia a venit in timpul turneelor sustinute de artist.
Piesele de pe acest nou material de studio au fost scrise in camere de hotel de pe tot globul si reprezinta, de fapt, un soundtrack pentru orasele goale de la 02:00 dimineata. Destroyed evoca sentimente nocturne de exietate si izolare, dar si confortul singuratatii.

Moby concerteaza in Romania la The Mission Dance WeekendTHE MISSION DANCE WEEKEND // EDITION 0.4
5 – 6 AUGUST 2011 // PLAJA HANUL PIRATILOR – NAVODARI

The Mission Dance Weekend 0.4 va avea loc pe 5 si 6 august pe plaja Hanul Piratilor din Navodari, la Malul Marii Negre. Restul numelor artistilor invitati, atat pentru prima cat si pentru cea de-a doua zi a festivalului, vor fi confirmate si anuntate pana la finalul lunii, so stay tuned!

Detalii despre biletele in avans pentru fiecare seara in parte, despre pachetele speciale pentru ambele seri si despre biletele VIP, vor fi anuntate in curand pe website-ul nostru si pe paginile noastre oficiale in retelele de social media!

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

4 + 9 =