La multi ani Carlos Santana

Carlos Santana, pe numele sau real si complet Carlos Augusto Alves Santana, implineste azi 64 de ani. Multi inainte Carlos!

Wednesday, 20 July 2011

0 comentarii


Carlos Santana, celebrul chitarist de origine mexicana, s-a indragostit de chitara la varsta de 8 ani si s-a afirmat artistic in anii ’60 si ’70 ca un pionier al fuziunilor rock, salsa si jazz. Mixul muzical promovat de Santana imbina melodios linile sale de blues cu ritmuri latine si africane, un sound ce depasea intr-un stil autentic coventionalul promovat de muzica rock a acelor ani.

Carlos si-a slefuit soundul unic pana in anii ’90, o perioada in care a cunoscut un adevarat punct culminat al carierei sale si ca sa intelegeti cat de bine si-a jucat Santana cartile, aflati ca si-a decorat pana acum casa cu 13 premii Grammy si in 2003 a fost clasat de catre Rolling Stone pe locul 15 in Top 100 Greatest Guitarists of All Time.

Santana Guitar Solo
If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

4 + 4 =