La Multi Ani, Robert Miles

Robert Miles, este un muzician, dj si producator italian de muzica electronica si alternativa. Robert Concina, pe numele sau real, s-a nascut in Elvetia in 1969.

Thursday, 3 November 2011

0 comentarii


Parintii sai s-au mutat insa in Italia, acolo unde tanarul Robert a inceput sa cante la pian.

Din 1984 activeaza insa ca dj in cluburi si la mai multe posturi de radio. Recunoasterea internationala vine in 1994 atunci cand a lansat piesa cu influente house/chillout “Children” care a ramas timp de 13 saptamani pe primul loc in Euro Top 100. Children s-a vandut pana in 1997 in peste 5 milioane de exemplare si i-a adus lui Robert Miles un Brit Awards, se pare, singurul castigat de un muzician italian.

In aceeasi perioada Robert Miles a mai lansat One & One si Freedom, piese de care probabil ca unii dintre voi isi mai amintesc. Dupa anii ’90 Robert Miles nu a mai cunoscut un succes comercial. Ultimele materiale, lansate chiar anul acesta ofera un mix de rock alternativ si progresiv, cu elemente ambientale si electronice si sunt cu sigurnata interesante amatorilor de gen, dar departe de ceea e de interes pe piata.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

9 + 4 =