La Multi Ani, Cristi Minculescu, Haddaway si Lara Fabian

Incepem saptamana cu gandul la unul din cei mai importanti rockeri de pe la noi: Cristi Minculescu! Tot astazi, 9 ianuarie, ii mai aniversam pe Haddaway si Lara Fabian. Le spunem tuturor La Multi Ani!

Monday, 9 January 2012

0 comentarii


Cristi Minculescu a devenit vocea grupului Iris in 1980. Cariera muzicala si-a inceput-o insa in 1979, alaturi de grupul Harap Alb. De-a lungul timpului, Cristi Minculescu a mai activat in Voltaj (trupa infiintata in 1982 de chitaristul Adrian Ilie) si formatia Totusi, alaturi de Andrei Paunescu, fiul poetului Adrian Paunescu.

Cristi Minculescu a scris o pagina importanta din istoria rockului romanesc impreuna cu Iris, lansand o serie de piese cu mare priza la public: “Trenul fara nas”, “Pe ape”, “Tot zbor”, “Cine ma striga in noapte”, “Baby”.

Iris implineste in acest an 35 de ani de la infiintare, prilej cu care Cristi Minculescu si colegii sai vor lansa un nou material discografic si vor sustine un concert aniversar la Bucuresti, in luna iunie.

Haddaway este un cantaret german cu origini caraibiene. A cunoscut succesul in 1993 cu piesa What is Love. Nestor Alexander Haddaway a copilarit in Europa alaturi de tatal lui, pentru ca mai tarziu sa se mute in Statele Unite a sa fie cu mama lui.

In muzica va debuta insa mai tarziu, dupa ce la 24 de ani se intoarce in Europa si se stabileste in Germania. In 1993 lanseaza What is love, care devine rapid un succes in ontinental.

Haddaway a lansat pana astazi 6 albume, o serie de compilatii si de single-uri, ultimele in 2010, cu toate acestea cele mai apreciate piese raman cele de inceput, What is Love, Live sau I Miss You!

Azi, 9 ianuarie, Lara Fabian implineste 42 de ani, motiv de sarbatoare pentru toti fanii ce asteapta cu mare nerabdare intalnirea cu artista.

Desi mai sunt mai bine de doua luni pana cand Lara Fabian va concerta pentru prima oara pe o scena din Romania (17 martie – Sala Palatului), fanii sai romani si nu numai, s-au grabit sa isi achizitioneze un loc cat mai aproape de diva, in acest moment fiind epuizate trei categorii de bilete: categoria 5 (100 lei), categoria 1 (300 lei) si categoria VIP (350 lei), restul categoriilor fiind si ele aproape de epuizare.

In peste 25 de ani de cariera, Lara Fabian a reusit sa cucereasca un intreg mapamond cu vocea sa exceptionala; iar daca adultii au fost fermecati de vocea sa unica din “Adagio” sau “I Will Love Again”, copiii din intreaga lume iubesc personajul Esmeralda din “Cocosatul de la Notre Dame”, tocmai datorita vocii calde a Larei Fabian.

Lara Fabian inseamna sensibilitate, talent, frumusete, caldura, emotie, daruire si o forta interpretativa exceptionala. Prin fiecare melodie cantata, Lara Fabian reuseste sa transmita ingerilor sai (caci asa isi denumeste ea fanii) emotie si sensibilitate, aducandu-i intr-o lume unica unde versurile din melodii precum “Caruso”, “Je t’aime”, ”Je suis Malade”, prind viata!

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

6 + 8 =