Depeche Mode a refuzat premiul BRIT Awards 2013 pentru intreaga cariera

Depeche Mode a refuzat premiul BRIT Awards 2013 pentru intreaga cariera

Celebra trupă britanică Depeche Mode a refuzat premiul pentru întreaga carieră ce trebuia să-i fie acordat în cadrul galei BRIT Awards, după ce membrii formaţiei au aflat că distincţia nu va fi înmânată în ceremonia transmisă în direct la televiziune, pe 20 februarie.

Sunday, 24 March 2013

0 comentarii


Într-un declaraţie acordată publicaţiei britanice The Sun, David Gahan, solistul trupei Depeche Mode, a spus că nu îl mai interesează nimic ce are legătură cu BRIT Awards.

“Să vă spun o istorioară care, probabil, îi va aduce nişte probleme unei anumite persoane. Ni s-a spus că vom primi un nou premiu anul acesta, pentru cea mai influentă trupă din ultimii 20 de ani sau ceva de genul acesta… De fapt, este vorba despre vechiul premiu pentru întreaga carieră şi ne-am gândit că e o chestie mişto. După care am auzit că acordarea premiului nu va fi transmisă la ITV, aşa că ne-am spus «Dacă nu ne transmit în direct, atunci nu suntem cea mai influentă trupă. Ce altă trupă are atât de multe hituri ca noi în întreaga lume şi a mai făcu turnee de asemenea amploare ca ale noastre? Dă-i naibii pe ei şi pe cei care acordă aceste premii»”, a spus Gahan.

Depeche Mode a fost de cinci ori nominalizată la BRIT Awards şi are un singur trofeu câştigat, în 1991, pentru “cel mai bun single britanic”.

Cel mai nou album Depeche Mode, al 13-lea material discografic de studio al trupei, va avea titlul “Delta Machine” şi va fi lansat marţi, cu două luni înainte ca britanicii să pornească în turneul european în care este inclusă şi România.

Potrivit jurnaliştilor de la The Sun, albumul este un mix între un mai vechi album, “Violator” (1990) şi “Songs Of Faith And Devotion”, ambele cu un succes enorm în rândul fanilor, dar şi îndelung criticate de specialişti.

Depeche Mode va pleca într-un turneu de promovare, care va debuta cu un concert pe 7 mai, la Tel Aviv, următoarele destinaţii fiind Atena, Sofia şi Bucureşti, urmate de Istanbul, Belgrad şi Budapesta.

Concertul de la Bucureşti va avea loc pe data de 15 mai, pe Arena Naţională, biletele fiind disponibile atât online, pe www.MyTicket.ro, cât şi în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului, la mai multe categorii de preţuri, începând de la 135 de lei.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

10 + 5 =