Unde va canta Inna de Revelion?

Inna a fost invitata sa cante de Revelion in mai multe tari, iar cea mai generoasa oferta este fabuloasa: 70.000 de Euro pentru doar o ora de concert .

Thursday, 20 October 2011

0 comentarii


Cantareata si echipa ei negociaza intens ofertele pentru noaptea dintre ani. Propunerile au inceput sa curga inca din iunie si au venit din toate colturile lumii. In ultimele saptamani discutiile au avansat, suma a crescut si nu au mai ramas in joc decat cativa candidati.

Tarile in care Inna ar putea canta de Anul Nou sunt Franta, Mexic sau Monte Carlo. Se pare ca discutiile cele mai avansate au avut loc cu primaria din Monte Carlo care ofera aproape 1200 de Euro pe minut pentru o ora de show sustinut de Inna.

Totusi, Mexicul nu iese inca din discutie deoarece Inna este in topul vanzarilor muzicale in aceasta tara. Mai mult, cantareata a sustinut recent un concert in fata a 7.000 de mexicani, publicul fiind foarte incantat de showul artistei.

Inna a inceput sa primeasca oferte pentru un concert de Revelion inca din iunie, iar decizia finala va fi luata luna viitoare dupa analizarea la sange a conditiilor oferite si a clauzelor contractuale.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

6 + 1 =