Inna nu mai canta de Revelion

Concertul pe care Inna trebuia sa il sustina de Revelion in Monte Carlo a fost anulat. Astfel, artista nu isi va mai primi onorariul record de 70.000 de euro.

Thursday, 29 December 2011

0 comentarii


Problemele de organizare si retragerea sponsorilor au dus la scoaterea din program a show-ului pe care Inna trebuia sa-l sustina in noaptea dintre ani. Vestea ca este libera de Revelion a zburat ca vantul, iar alte oferte, la fel de avantajoase, au aparut fara intarziere. Cu toate acestea, artista a profitat de situatia creata si a decis sa ramana in tara alaturi de familia ei.

Cantareata va profita de aceasta mica vacanta, rezervand o vila pe Valea Prahovei, unde va petrece Revelionul alaturi de familia ei. Astfel, va fi prima data in 3 ani cand Inna va fi in tara la cumpana dintre ani.

Inna a castigat mai bine de opt milioane de euro cu un singur album, numai din concerte si vanzari de discuri, iar invitatiile sa cante pe scenele lumii curg garla. In aceste conditii, Innei nu i-a fost tocmai greu sa renunte la cei 70.000 de euro pe care urma sa-i castige de pe urma unui singur concert, in noaptea de Revelion, de altfel, un onorariu record pentru artista.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

5 + 2 =