Shakira va fi tratata regeste in Romania

Organizatorii au pregatit un tratament demn de o vedeta internationala pentru Shakira, artista care va concerta pe data de 7 mai in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Wednesday, 4 May 2011

0 comentarii


Pentru a crea o ambianta placuta, in care artista sa se simta cat mai confortabil, cabina ii va fi decorata cu mobilier de colectie, lucrat manual: o canapea mare, umpluta cu puf de gasca, doua masute de cafea din lemn indian de sheesham, scaune din acelasi material si o oglinda marocana.

Din cabina Shakirei nu vor lipsi platourile cu fructe (mandarine, mango, banane, pepene, prune si piersici), micile gustari, chipsuri si bomboane asortate, precum si ceaiuri de diferite arome, racoritoare dietetice, apa plata si nu in ultimul rand bere romaneasca Ciuc Premium.

Cinci membri din staff-ul Shakirei sunt vegetarieni, drept urmare din meniu nu vor lipsi preparatele de acest tip, carora li se vor alatura iaurturile naturale, salatele (de rosii, castraveti sau ciuperci), si dulciurile: prajituri de casa, ciocolata neagra si batoane dietetice.

Echipa cu care Shakira va ajunge la Bucuresti este alcatuita din peste saptezeci de persoane, printre care se numara cei 8 membri ai bandului sau, 2 dansatore si un coregraf, make-up artistul si stilistul personal, precum si un profesor de franceza ce o insoteste la majoritatea concertelor sale.

Pregatirile pentru concertul de sambata au intrat deja in linie dreapta, Piata Constitutiei fiind inchisa in vederea amenajarii zonei de concert.

Pentru construirea scenei echipa de productie a evenimentului a folosit echipament importat tocmai din Olanda, transportul acestuia si a echipei necesitand 13 tiruri de mare tonaj si 6 autocare.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

7 + 7 =