Cesaria Evora revine in Romania

Cesaria Evora sau `Diva desculta` revine la Bucuresti in 4 octombrie 2011 la Sala Palatului.

Friday, 8 July 2011

0 comentarii


Desi Cesaria se simte acasa peste tot in lume chiar daca se afla in Polonia sau Brazilia, Cuba sau Italia, Romania ocupa un loc special in inima artistei.

Cu toate ca ne-a vizitat tara de cateva ori pentru perioade scurte de timp, vorbeste despre Romania si fanii romani cu caldura si placere.

Cesaria Evora reuseste de fiecare data sa transmita publicului sau nostalgie, eleganta si emotie. Adulata si venerata de tot globul, `Diva desculta` nu vrea sa-si uite radacinile si saracia in care ea a trait la inceputul vietii, motiv pentru care la fiecare concert ea canta in picioarele goale, amintind lumii intregi ca milioane de oameni traiesc inca in mizerie si saracie si printre ei traiesc multe diamante neslefuite ce asteapta o sansa de a fi descoperite.

Preturile biletelor vor fi urmatoarele: 300 lei (categoria VIP) 250 lei (categoria 1) 200 lei (categoria 2) 150 lei (categoria 3) 100 lei (categoria 4) 50 lei (categoria 5).

Pentru cei ce isi doresc sa o asculte live pe Cesaria Evora, biletele vor fi puse in vanzare din 9 iulie si pot fi achizitionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul, Chioscurile Adevarul, Magazinele Diverta, Magazinele Flanco, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1.

Pentru cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, myticket.ro, biletfan.ro, bilete.ro, biletedelatati.ro sau ticketpoint.ro.

Cesaria Evora este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

8 + 9 =