Doctor House şi-a lansat primul album de blues

Hugh Laurie şi-a lansat primul său album de blues. Actorul - devenit celebru la nivel mondial prin rolul Dr. House - şi-a împlinit astfel un vis foarte vechi.

Thursday, 5 May 2011

0 comentarii


Hugh Laurie şi-a lansat primul său album de blues. Actorul – devenit celebru la nivel mondial prin rolul Dr. House – şi-a împlinit astfel un vis foarte vechi. Laurie a fost susţinut de cei mai buni muzicieni de studio din Los Angeles, motiv pentru care totul a ieşit cât se poate de bine.

Ce l-ar determina pe cel mai bine plătit actor din Statele Unite, pe un deţinător al Globului de Aur, să se apuce de cântat blues? Poate faptul că, în sufletul lui, este mai mult muzician. Ca dovadă, Hugh Laurie cântă la pian, chitară, baterie, muzicuţă şi saxofon. Dar de ce blues şi nu jazz, spre exemplu?

Bineînţeles că cei care au urmărit aventurile Doctorului House, nu l-ar fi putut bănui de atât de multă sensibilitate. Tocmai de aceea, din multele ramuri şi rămurele ale blues-ului, Laurie a ales să cânte Mississippi Blues. Albumul lui vorbeşte despre un oraş-emblemă al sudului Statelor Unite: New Orleans.

La realizarea albumului, Hugh Laurie a avut în spate nu doar o puternică echipă de muzicieni de studio, dar – poate cel mai important – un producător care i-a înţeles nevoia de a cânta blues.

Albumul poartă un titlu demn de Dr. House – “Let Them Talk”, “Lasă-i să vorbească”, iar una dintre piese este cântată împreună cu Tom Jones.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

10 + 2 =