Anda Adam a fost recompensata aseara cu “Girls Top Hit”

Anda Adam isi imbogateste portofoliul de premii cu un nou trofeu. Dupa ce a castigat Online Music Awards la Londra, cantareata a fost recompensata aseara cu “Girls Top Hit” la Gala Romanian Top Hits, organizata la Bacau.

Monday, 8 August 2011

0 comentarii


Pe scena festivalului, Anda a oferit un show intocmai ca cel de la Londra, cu trei piese in care a cantat live si a dansat energic alaturi de trupa ei, in fata a peste 30.000 de oameni.

Anda si-a facut, mai intai, o aparitie excentrica pe covorul rosu. A purtat o costumatie foarte colorata, inspirata din ultimul show Victoria’s Secret. Solista a purtat un body verde aprins, imbogatit cu petale din matase de un albastru electric, vestimentatie ce a fost comparata cu cea a celebrei Katy Perry.

Pe scena, insa, Anda a renuntat la hainele excentrice si a adoptat un look glamour, in stilul Beyonce: colanti, bluza cu paiete aurii, epoleti supradimensionati si un decolteu generos care a atras toate privirile din public.

Cantareata a purtat o pereche de pantofi cu talpa argintie, in serie limitata, special creati pentru scena, de un designer englez, care au costat nu mai putin de 1500 de euro.

Anda Adam s-a dezlantuit pe scena alaturi de dansatorii sai profesionisti oferind unul din cele mai bune show-uri ale serii. Dupa prestatia energica, Anda a fost recompensata cu trofeul “Girls Top Hit” pentru piesa “Show me”.

In aceeasi categorie au mai fost nominalizate Inna (“Sun is up”), Corina (“No Sleeping”), Andra (“Something New”) si Xonia (“Hold On”).

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

6 + 8 =