Monica Anghel, Paula Seling, Anda Adam si Giulia urca pe scena alaturi de Directia 5

Monica Anghel, Paula Seling, Anda Adam si Giulia urca pe scena alaturi de Directia 5 in cadrul concertului anual, sustinut de trupa in data de 14 februarie 2012, de la Sala Palatului, de la 19:30.

Thursday, 26 January 2012

0 comentarii


Devenit o adevarata traditie, fiecare concert pe care Directia 5 il sustine de Ziua Indragostitilor este o adevarata sarbatoare a iubirii. Intr-o atmosfera emotionanta, plina de dragoste si melancolie, Directia 5, impreuna cu invitatele speciale, vor aduce in prim plan romantismul si iubirea, si vor pune accentul pe lucrurile care conteaza cu adevarat.

Artistele vor interptreta alaturi de Directia 5 piese de dragoste, pline de romantism si melancolie, titluri care se regasesc pe discul Beautiful Jazz Duets, lansat recent de Directia 5. Vocile feminine care vor completa spectacolul de la Sala Palatului sunt recunoscute pentru un repertoriu plin de piese de dragoste, fie ca vorbim despre piese dance sau pop.

Biletele pentru concertul Directia 5 de la Sala Palatului din 14 februarie 2012 se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, retelele magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Carturesti, libraria Mihai Eminescu si online pe bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro.

Acestea variaza in functie de locurile alese: biletele VIP costa 150 si 100 lei, dar puteti gasi si la pretul de 70 si respectiv 50 lei.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

2 + 5 =