Vunk si Antonia au castigat Best Romanian Act la MTV EMA 2012

Vunk & Antonia cu piesa Pleaca au fost alesi castigatori la Best Romanian Act 2012. Odata castigata aceasta categorie vor concura mai departe pentru sectiunea Best European Act alaturi de alti castigatori ai sectiunilor locale.

Monday, 15 October 2012

0 comentarii


Vunk sunt marii castigatori ai premiului Best Romanian Act la editia de anul acesta a premiilor MTV Europe Music Awards. Baietii au concurant cu Maximilian feat. MefX cu piesa “Sophie”, Grasu XXL feat. Guess Who – “LaLa Song”, Guess Who feat. deMoga – “Tot Mai Sus” si CRBL feat. Helen cu melodia “K-Boom”.

“Castigarea Best Romanian Act este cea mai mare bucurie a noastra din acest an, pentru ca am vazut, inca o data, cat de mult place romanilor piesa noastra. Totusi, vorba cantecului, maine o sa ne treaca, pentru ca acum suntem in faza in care putem sa fim primii artisti romani care castiga Best European Act. Asa ca rugam, din nou, fanii nostri si fanii piesei sa ne voteze si la aceasta categorie si, impreuna, sa facem istorie”, declara Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.

Pleaca a devenit cea mai ascultata piese din Romania in anul trecut, fiind difuzata in heavy rotation atat la radio cat si pe posturile tv muzicale. Daca vor castiga si in cadrul competitiei Best European Act, vor merge mai departe pentru trofeul Worldwide Act. MTV EMA 2012 au loc anul acesta la Frankfurt si includ pe lista nominalizarilor Rihanna, Taylor Swift si Justin Bieber.

Premiile MTV Europe Music Awards (EMA), aflate la cea de a 19-a editie, vor fi transmise live din Frankfurt, pe 11 noiembrie, la MTV Romania.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

10 + 9 =