Red Hot Chili Peppers lanseaza un nou EP

Cu ocazia turneului de promovare al celui mai recent album, Red Hot Chili Peppers lanseaza un EP special pentru fani. Materialul poate fi descarcat gratuit si contine variantele live ale unora dintre cele mai populare piese ale trupei.

Monday, 9 April 2012

0 comentarii


Red Hot Chili Peppers vor veni vara aceasta si in Romania, pe 31 august, pe Arena Nationala de la Bucuresti, in cadrul celei de-a doua parti a turneului I’m With You, care mai include tari precum Spania, Irlanda, Olanda, Estonia, Croatia sau Belgia.
If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Pe data de 29 martie, Red Hot Chili Peppers a dat startul concertelor programate pe continentul nord-american, ocazie cu care trupa a decis sa lanseze si un EP, care poate fi descarcat gratuit de fani.

Materialul include cinci dintre cele mai cunoscute piese Red Hot Chili Peppers – “Give It Away”, “If You Have To Ask”, “Dani California”, “Look Around” si “Monarchy of Roses” – inregistrate in prima parte a turneului, in Marea Britanie, fiind disponibil pe site-ul oficial al trupei.

Tot de pe site, fanii isi pot achizitiona un show complet RHCP in mai putin de 72 de ore de la incheierea acestuia,fiecare concert sustinut in aceasta perioada in America de Nord fiind inregistrat.

Cele mai recente videoclipuri le-ati putut deja vedea, Monarchy Of Roses si The Adventures of Rain Dance Maggie. Aici puteti citi un articol mai amplu despre ei, de ce ne place RHCP si o istorie a celor mai importante momente muzicale ale trupei.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

6 + 9 =