Ellie White, accident grav la schi

Ellie White a suferit un accident destul de grav pe partia de schi de la Vatra Dornei, marti dimineata. Ea a fost transportata de urgenta la un spital din Targu Mures.

Tuesday, 10 January 2012

0 comentarii


Autoare hitului “STD (SeTe De) Noi” a suferit mai multe leziuni care au necesitat ingrijiri medicale de urgenta la spital.

Ellie schiaza destul de bine insa un turist a acrosat-o si a cazut, lovindu-se de un copac. A stat cateva minute jos, timp in care am verificat daca are ceva rupt, pentru ca impactul a fost destul de puternic. Cel mai tare o durea capul si piciorul in zona genunchiului. Mai departe urmeaza sa facem investigatii mai amanuntite mai ales ca a inceput sa acuze dureri severe de cap”, a declarat managerul ei, Doru Tinca .

Accidentul pe partia de schi i-a picat lui Ellie White cum nu se poate mai prost. In ultimele luni, interpreta hitului “Nu te mai caut” s-a lansat pe plan international si a sustinut o serie de concerte in Italia. De curand, Ellie White a lansat un single nou, “Sete de noi”, cu care spera sa cucereasca topurile din strainatate.

Accidentele de acest fel se soldeaza de regula cu fracturi si leziuni destul de serioase care o pot afecta pentru o perioada lunga de timp, facand-o astfel indisponibila pentru concerte.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

10 + 6 =