Narcotango din nou la Bucuresti

Dupa succesul evenimentului din vara lui 2010, Narcotango revine in Romania. In data de 12 iulie incepand cu ora 20:00, trupa va concerta la Teatrul de Vara din Herastrau.

Friday, 20 May 2011

0 comentarii


Narcotango va invita sa descoperiti fascinanta lume a tangoului. Argentinienii au pregatit un show de exceptie, cu momente de dans, visuals si invitati surpriza.

Dupa anul 2000, Carlos Libedinsky, directorul muzical al Narcotango, incepe dansul tango iar aceasta experienta a fost un punct de cotitura in interesul sau muzical.

Intensitatea oferita de milonga, expresia dezvoltata de dansatorii pe ringul de dans a declansat in el necesitatea de a crea o punte intre traditionalul tango si secolul XXI.

Narcotango au primit nominalizari la Premiile Latin Grammy si Premiile Gardel in 2009.

Anul trecut au lansat albumul Limanueva, nominalizat la Premiile Latin Grammy 2010 ca cel mai bun album de tango. Ca urmare a succesului obtinut cu acest album trupa a pornit un turneu international in principalele orase din Europa, America si Argentina.

Biletele se gasesc in reteaua Diverta, magazinul Muzica, magazinele Flanco, librariile Adevarul, magazinul Unirea si online pe bilete.ro, blt.ro, biletoo.ro si myticket.ro.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

1 + 1 =