Edward Maya si Vika Jigulina dati in judecata

Edward Maya si Vika Jigulina, singurii artisti romani premiati la celebrele premii Billboard Music Awards din Statele Unite, sunt dati in judecata de casa de discuri Cat Music, pentru suma de doua milioane de euro.

Wednesday, 25 May 2011

0 comentarii


Neintelegerile dintre Edward Maya si Cat Music au aparut la scurt timp dupa ce singleul `Stereo Love` a inceput sa aiba succes in afara tarii.

Artistul sustine ca labelul nu l-a promovat cum ar fi trebuit si nu l-a recompensat pe masura succesului. Prin urmare, a cerut rezilierea contractului cu Cat Music.

Casa de discuri l-a dat in judecata pentru nerespectarea contractului.

Nimeni nu ne baga in seama in Romania, din cauza casei de discuri, care nu a respectat contractul cu noi. Orice artist trebuie sa castige multi bani daca are succesul pe care l-am avut noi cu piesa `Stereo love`, dar noi nu am fost recompensati, nu suntem difuzati pe radio si tv, iar cel mai grav este ca a aparut o artista Mia Martina care ne canta melodiile. Casa de discuri a dat licente pentru a se face cover-uri dupa piesele noastre fara ca noi sa fim de acord, asa ca am decis sa intrerupem colaborarea.Imediat dupa ce am luat aceasta decizie ne-am trezit ca suntem dati in judecata pentru doua milioane de euro. Acum ne aparam si ne este invatare de minte ca sa nu mai semnam contracte fara avocati“, a declarat Edward Maya.

Pe 22 mai, Edward Maya si Vika Jigulina au castigat trofeul Top Dance Songs, la premiile Billboard Music Awards 2011, cu hitul Stereo Love.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

8 + 2 =