MTV VIDEO MUSIC AWARDS 2013 – Lista castigatorilor

MTV VIDEO MUSIC AWARDS 2013 - Lista castigatorilor

Cântăreţul pop american Justin Timberlake şi duoul hip-hop Macklemore & Ryan Lewis au primit, duminică seară, cele mai multe trofee - câte trei - la MTV Video Music Awards, o gală care a avut loc la Barclays Center din New York.

Tuesday, 27 August 2013

0 comentarii


Justin Timberlake, în vârstă de 32 de ani, a revenit pe scena muzicală, după o pauză îndelungată, la începutul acestui an, cu materialul discografic “The 20/20 Experience”, care a devenit unul dintre albumele cu cele mai mari vânzări din 2013, până în prezent, informează eonline.com.

Nominalizat la şase categorii de premii, Timberlake a câştigat, duminică seară, trei trofee MTV Video Music, inclusiv pe cel mai râvnit, pentru videoclipul anului – “Mirrors”. La aceeaşi categorie – unde câştigătorul este desemnat prin votul fanilor – au mai fost nominalizate clipurile “Thrift Shop” (Macklemore & Ryan Lewis), “Locked Out of Heaven” (Bruno Mars), “I Knew You Were Trouble” (Taylor Swift) şi “Blurred Lines” (Robin Thicke, featuring T.I. şi Pharrell).

Totodată, duoul hip-hop Macklemore & Ryan Lewis a câştigat trei trofee MTV Video Music, inclusiv pe cel pentru cel mai bun videoclip hip-hop – “Can’t Hold Us”, în colaborare cu Ray Dalton.

Cântăreţul R&B Bruno Mars, care a concurat la patru categorii, a câştigat două premii, inclusiv pe cel pentru cel mai bun clip al unui cântăreţ – “Locked Out of Heaven”. Cel mai bun clip al unei cântăreţe a fost desemnat “I Knew You Were Trouble”, interpretat de Taylor Swift.

Un moment important în timpul galei a fost reunirea lui Justin Timberlake cu foştii săi colegi din trupa ‘N Sync, după zece ani, pentru un moment muzical. Justin interpreta o colecţie de fragmente din hiturile sale, când momentul a fost întrerupt de foştii săi colegi din trupa ‘N Sync, toţi cântând apoi o colecţie de fragmente din cele mai cunoscute piese ale grupului.

La gală au mai susţinut recitaluri Lady Gaga – care a dat tonul festivităţilor cu hitul “Applause” -, Miley Cyrus, Robin Thicke, Macklemore & Ryan Lewis, Jennifer Hudson şi Katy Perry, care a încheiat show-ul cu single-ul său “Roar”.

MTV Video Music Awards este o ceremonie care se adresează în special tinerilor, fiind considerată un eveniment mult mai extravagant decât altele din industria muzicală, precum tradiţionala gală a premiilor Grammy, evidenţiind videoclipurile din spatele unor piese. Câştigătorii sunt recompensaţi cu un trofeu mai puţin obişnuit – o statuetă a unui astronaut, denumit “Moonman”.

Prezentăm mai jos lista câştigătorilor MTV Video Music Awards pe 2013:

Cel mai bun videoclip: “Mirrors” (Justin Timberlake)

Cel mai bun videoclip al unui cântăreţ: “Locked Out of Heaven” (Bruno Mars)

Cel mai bun videoclip al unei cântăreţe: “I Knew You Were Trouble” (Taylor Swift)

Cel mai bun videoclip pop: “Come and Get It” (Selena Gomez)

Cel mai bun videoclip rock: “Up in the Air” (Thirty Seconds To Mars)

Cel mai bun videoclip hip-hop: “Can’t Hold Us” (Macklemore & Ryan Lewis feat. Ray Dalton)

Artistul de urmărit (Artist To Watch): Austin Mahone – “What About Love”

Cântecul verii: “Best Song Ever” (One Direction)

Cea mai bună colaborare: Pink feat. Nate Ruess – “Just Give Me A Reason”

Cel mai bun videoclip cu mesaj social: Macklemore & Ryan Lewis – “Same Love”

Cea mai bună regie artistică: Janelle Monae feat. Erykah Badu – “Q.U.E.E.N”

Cea mai bună coregrafie: Bruno Mars – “Treasure”

Cea mai bună imagine: Macklemore & Ryan Lewis feat. Ray Dalton – “Can’t Hold Us”

Cea mai bună regie: Justin Timberlake feat. Jay-Z – “Suit & Tie”

Cel mai bun montaj: Justin Timberlake – “Mirrors”

Cele mai bune efecte vizuale: Capital Cities – “Safe and Sound”

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

7 + 8 =