Lady Gaga se casatoreste in vara acestui an

Lady Gaga se casatoreste in vara acestui an

Cântăreaţa Lady Gaga se va căsători cu iubitul ei în vara acestui an, a declarat DJ-ul Lady Starlight, o bună prietenă a artistei americane.

Thursday, 14 March 2013

0 comentarii


Lady Gaga şi Taylor Kinney, un actor devenit cunoscut graţie rolului din serialul de televiziune “Vampire Diaries”, au o relaţie care a început în septembrie 2011, după ce artista l-a invitat pe actor să apară în videoclipul piesei sale “You And I”, informează thesun.co.uk.

Potrivit prietenilor acestora, relaţia dintre Lady Gaga şi Taylor Kinney a devenit una destul de serioasă, iar cei doi artişti intenţionează să se căsătorească, în momentul în care agendele lor de lucru vor deveni ceva mai puţin aglomerate. Acest lucru s-ar putea produce în luna iulie.

Lady Gaga şi Taylor Kinney locuiesc deja împreună într-o vilă din Chicago, unde cântăreaţa îşi petrece convalescenţa după operaţia la şold, iar actorul filmează pentru un nou serial TV.

“Mi-a spus că el este alesul ei şi poţi să îţi dai seama de asta imediat ce îi vezi împreună. Sunt făcuţi unul pentru celălalt. La început am crezut că el arăta mult prea bine pentru a fi un tip de treabă, dar acum cred că e un bărbat minunat. Din câte am auzit, şi nu cred că voi dezvălui un secret, se pare că ei sunt pregătiţi pentru a se căsători în acest an”, a declarat DJ-ul Lady Starlight, o bună prietenă a cântăreţei Lady Gaga.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

6 + 6 =