Justin Bieber a fost spitalizat dupa ce a lesinat pe scena

Justin Bieber a fost spitalizat dupa ce a lesinat pe scena

Cântăreţul Justin Bieber, în vârstă de 19 ani, a leşinat pe scena celebrei săli de concerte O2 Arena din Londra, joi seară, după ce se confruntase cu probleme de respiraţie pe parcursul întregului show.

Friday, 8 March 2013

0 comentarii


“A primit oxigen de la personalul medical de urgenţă. A insistat pentru a termina show-ul”, a declarat agentul său de presă pentru E!. “Acum este în drum spre spital”, a adăugat acesta, informează people.com.

Scooter Braun, managerul lui Bieber, a urcat pe scenă pentru a explica mulţimii ceea ce se petrecea în culise.

“Justin a cam rămas fără aer. S-a plâns pe parcursul întregului show, iar acum este în culise cu un medic şi cu echipa de la urgenţe”, a anunţat Scooter Braun. “I-au spus că vor ca el să meargă la spital pentru a vedea ce se întâmplă cu plămânii lui”, a mai spus acesta.

Justin Bieber s-a întors însă pe scenă, fiind întâmpinat cu ovaţii, şi-a continuat concertul şi a fost transportat apoi la spital.

Incidentul de joi seară nu este prima problemă cu care se confruntă tânărul artist canadian în turneul său din Marea Britanie.

Justin Bieber a întârziat peste două ore la un show pe care l-a susţinut în urmă cu câteva zile, iar reacţiile negative ale fanilor l-au determinat să îşi ceară scuze la scurt timp după aceea. Apoi, de ziua lui de naştere, cântăreţul s-a plâns prietenilor, spunând că aceea a fost “cea mai rea aniversare” din viaţa lui, după ce accesul într-un club din Londra i-a fost refuzat pentru că în anturajul său se afla fiul lui Will Smith, Jaden, care la 14 ani nu avea vârsta legală pentru a intra într-un club. La scurt timp după aceea, actriţa Olivia Wilde l-a ironizat în termeni deloc elogioşi, determinându-l pe Bieber să posteze o serie de mesaje “belicoase” pe Twitter.

Sursa: mediafax.ro

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

2 + 3 =