Eurovision 2013: CEZAR va reprezenta Romania la concursul din Suedia

Eurovision 2013: CEZAR va reprezenta Romania la concursul din Suedia

Cezar va reprezenta România la EUROVISION Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa "It's my life", compusă de Cristian Faur, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale EUROVISION 2013, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la TVR.

Saturday, 9 March 2013

0 comentarii


Cezar (Cezar Ouatu, supranumit “Cezar The Voice”) a obţinut un total de 20 de puncte, de la juriu şi de la public, în urma unei lupte foarte strânse cu trupa Electric Fence şi cu Luminiţa Anghel.

Cezar va intra în a doua semifinală a concursului EUROVISION, care se va desfăşura pe 16 mai, la Malmo, în Suedia. Finala internaţională a concursului Eurovision va avea loc pe 18 mai şi va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR.

Melodia “It’s my life”, care va reprezenta România la Malmo, a fost aleasă în urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) şi prin televoting (50%).

În urma televotului, pe primele trei locuri s-au clasat: Cezar (12 puncte), Casa Presei (10 puncte) şi Luminiţa Anghel (8 puncte).

După notarea juriului, primele trei locuri au fost ocupate de: Electric Fence (12 de puncte), Luminiţa Anghel (10 de puncte) şi Cezar (8 de puncte).

Astfel, în urma adunării punctajelor, clasamentul a fost următorul: Cezar (20 de puncte), Electric Fence (19 puncte) şi Luminiţa Anghel (18 puncte).

Cezar a dedicat prestaţia sa din finala selecţiei naţionale familiei şi publicului. “Voi cânta pentru voi, pentru tatăl meu care nu mai este printre noi, dar care cu siguranţă zâmbeşte în colţul gurii de undeva de acolo sus, pentru mama mea, pentru toţi cei care mă iubesc şi pe care îi iubesc!”, a scris Cezar pe contul său oficial de Facebook, înainte de începerea finalei naţionale a concursului Eurovision.

După aflarea votului publicului, Cezar a spus că de trei săptămâni trăieşte un vis. “Nu vă voi dezamăgi. Doamne ajută (…) Îi respect pe toţi concurenţii mei. I-am respectat din prima clipă. Îi iubesc, m-au inspirat piesele lor (…) Aşa a vrut Dumnezeu şi, chiar dacă pe nimeni nu interesează, o persoană importantă acolo sus – tata – mă iubeşte”, a spus Cezar după aflarea votului final.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

1 + 8 =