Versuri compuse de Michael Jackson vor fi scoase la licitatie

O serie de versuri pe compuse de Michael Jackson pentru melodii care nu au fost niciodata lansate vor fi scoase la licitate, pe 23 ianuarie, la Los Angeles.

Wednesday, 11 January 2012

0 comentarii


Cateva versuri compuse de Michael Jackson pentru piese care nu au fost niciodata lansate de cantaretul american vor fi scoase la licitatie, la sfarsitul lunii ianuarie, de Arnold Klein, medicul dermatolog al megastarului.

Medicul Arnold Klein a decis sa scoata la licitatie cele opt versuri si jumatate, pe care le-a primit chiar de la cantaretul american, dupa ce fost nevoit sa apeleze la protectia legii falimentului.

Catherine Williamson de la casa de licitatii Bonhams a evaluat bucata de hartie cu acele versuri la o suma medie de 4.000 de dolari.

“Se pare ca sunt scrise intr-un format poetic. Sunt opt versuri si jumatate si par destul de lirice. Nu am putut sa le gasim in niciunul dintre cantecele sale deja lansate. Poate au fost scrise pentru proiecte aflate in derulare sau pentru un cantec ce nu a mai fost lansat niciodata”, a declarat Catherine Williamson, evaluatorul casei de licitatii Bonhams.

Versurile sunt urmatoarele:
Across the sea of time, we shall meet on endless shores, counting our blessings of love’s eternity. So let us meet on endless shores at the break of dawn.

Articole similare

  • Nu sunt articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

1 + 2 =