Tudor Turcu a castigat X Factor

Tudor Turcu a castigat X Factor

Tudor Turcu este marele castigator al editiei cu numarul doi X Factor Romania. Rockerul a fost ales de catre public in defavoarea Ioanei Anuta si pleaca acasa cu marele premiul de 200.000 de euro!

Monday, 24 December 2012

0 comentarii


Mai mult, Tudor Turcu va beneficia de un contract cu casa de discuri Cat Music, care ii va oferi o piesa cu videoclip pentru promovare. El a facut parte din echipa lui Cheloo, rapperul mergand in finala cu doi concurenti, Natalia Selegean primind cele mai putin voturi din partea publicului.

Tudor a reusit sa impresioneze audienta interpretand Proud Mary alaturi de Delia si piesa Ploaia a celor de la Cargo. In proba de colinde rockerul a cantat clasicul Santa Claus is Coming to Town, in timp ce Ioana Anuta a venit cu o interpretare a popularei All I Want For Christmas is You a divei Mariah Carey.

Tudor Turcu are 30 de ani si este din Medias. La auditiile X Factor a cantat “Feels Like Making Love” si a obtinut trei de “DA”. In galele live, Tudor Turcu a cantat, pe rand, piesele: How You Remind Me – Nickelback, Here Without You Baby – Three Doors Down, Are You gonna Go My Way – Lenny Kravitz, Nunta – Phoenix, Jailhouse Rock – Elvis Presley, Black Or White – Michael Jackson, Dincolo de nori – Holograf si Don’t Let The Sun Go Down On Me.

Tudor Turcu este al doilea castigator X Factor Romania, primul titlul apartinandu-i lui Andrei Leonte.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

10 + 5 =