Tuborg GreenFest Rock The City: Program complet

Desfasurat intre 29 iunie si 1 iulie 2012, Tuborg GreenFest powered by Rock The City mizeaza pe gradul ridicat de civilizatie dovedit de nenumarate ori de publicul roman, rasplatind spiritul ecologist al acestuia cu multe premii.

Wednesday, 27 June 2012

0 comentarii


Tuborg GreenFest powered by Rock The City este un festival care incurajeaza pastrarea curateniei pe toata durata evenimentului, precum si colectarea selectiva a deseurilor. Pentru a incuraja acest tip de comportament civilizat, Umbrela Verde – programul de protectie a mediului initiat de compania Tuborg, va fi activ pe parcursul celor trei zile de festival pentru a promova pastrarea curateniei si a recompensa participantii care vor colecta paharele de plastic.

Compania Tuborg recomanda consumul responsabil de bere si reaminteste participantilor la festival ca persoanelor sub 18 ani le este interzis consumul de alcool.

Organizatorii festivalului informeaza publicul in legatura cu programul zilnic al festivalului, de la orele de acces pana la reperele orare aferente fiecarui concert in parte. De asemenea, sunt aduse la cunostinta publicului larg, o serie de reguli generale, aplicabile la nivel international si valabile la Tuborg GreenFest powered by Rock The City.

Programul Tuborg GreenFest powered by Rock The City

Vineri, 29 iunie
Heaven Shall Burn 21:45 – 22:45
Celelalte Cuvinte 20:30 – 21:30
Timpuri Noi 19:00 – 20:00
Luna Amara 17:45 – 18:45
Old Green 17.00 – 17:30
Portile se deschid: 16:30

Sambata, 30 iunie
Machine Head 21:30 – 23:00
Godsmack 19:45 – 21:00
Black Label Society 18:15 – 19:15
Soulfly 16:45 – 17:45
Lacuna Coil 15:30 – 16:15
Saxon 14:15 -15:00
Sweet Savage 13:00 – 13:45
Portile se deschid: 12:30

Duminica, 1 iulie
Guns N´Roses 20:00 – 23:00
Evanescence 17:45 – 19:00
The Cult 16:15 – 17:15
Within Temptation 14:45 – 15:45
Ugly Kid Joe 13:45 – 14:15
Portile se deschid: 13:00

Fiecare seara a festivalului se va incheia la orele 23.

Recomandari

Publicul roman are experienta concertelor mari si intelege ca exista un set de reguli internationale, a caror aplicare ajuta la garantarea sigurantei si a confortului tuturor participantilor.
Printre acestea se numara lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roaga publicul sa NU le aduca la festival: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, bagaje sau genti voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video.

Accesul in spatiul festivalului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

Pentru confortul participantilor la festival si bunul mers al evenimentului, organizatorii recomanda publicului sa vina din timp la spectacol, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare. Punctul de acces in zona de concert este situat la intrarea in complexul Romexpo dinspre Piata Presei Libere.

Pentru ca traficul din zona sa nu perturbe accesul la festival, organizatorii recomanda publicului sa utilizeze transportul in comun. In situatia folosirii autoturismelor personale, vor exista locuri de parcare contra-cost, la pretul de 10 lei/zi, situate in cadrul complexului Romexpo, in parcarile C si D.

Datorita zgomotului foarte puternic produs in cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomanda prezenta la festival a copiilor sub 12 ani. Din acelasi motiv, prezenta copiilor sub 7 ani este strict interzisa. Organizatorii avertizeaza participantii ca spectacolele includ puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la festival a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. De asemenea, organizatorii roaga publicul sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor in cazul in care sesizeaza nereguli. Se recomanda cu fermitate achizitionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Cel mai mare festival al verii, Tuborg GreenFest powered by Rock The City, aduce trupe de referinta ale rock-ului mondial in recitaluri extraordinare. Dupa ce a facut inconjurul Europei alaturi de artisti si trupe de renume mondial, Tuborg GreenFest aduce si in Romania o atmosfera incendiara garantata de trupele de calibru, experienta unica si Tuborg, berea cea mai implicata in muzica.

Biletele pentru Tuborg GreenFest powered by Rock The City sunt puse in vanzare prin reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si pe www.eventim.ro.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

6 + 1 =