Trupa The Rolling Stones – patru concerte aniversare

Trupa britanică The Rolling Stones a confirmat că va susţine patru concerte la sfârşitul acestui an, pentru a marca împlinirea a 50 de ani de la înfiinţare.

Wednesday, 17 October 2012

0 comentarii


Trupa britanică The Rolling Stones a confirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că va susţine patru concerte la sfârşitul acestui an, pentru a marca împlinirea a 50 de ani de la înfiinţare.

În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

Grupul britanic va susţine două show-uri la O2 Arena din Londra, pe 25 noiembrie şi pe 29 noiembrie, şi alte două concerte la Prudential Center din Newark, pe 13 decembrie, respectiv 15 decembrie.

“Ne cerem scuze că v-am făcut pe toţi să aşteptaţi atât de mult timp, dar acum aşteptarea a luat sfârşit”, a declarat Keith Richards, referindu-se la speculaţiile care au circulat în ultimele luni despre un turneu aniversar al celebrei trupe britanice.

“Întotdeauna am spus că cel mai bun loc pentru a face rock and roll este scena, iar acest lucru este valabil şi pentru The Rolling Stones. Sunt aici cu Mick, Charlie şi Ronnie şi totul este minunat. Ne vom vedea în curând!”, a adăugat Keith Richards.

Chitaristul Keith Richards, basistul Ronnie Wood, solistul Mick Jagger şi toboşarul Charlie Watts vor susţine aceste show-uri pe o scenă ce va avea forma logoului emblematic al trupei, iar organizatorii au spus că acele concerte vor reprezenta o experienţă high-tech deosebită.

Aceste concerte marchează, totodată, lansarea unui nou joint-venture în industria muzicală, Virgin Live, format din Virgin Group şi Dainty Group, care va deveni unul dintre cei mai mari organizatori de concerte pe plan mondial.

În seria de evenimente care marchează cea de-a 50-a aniversare a trupei The Rolling Stones se înscrie lansarea unui album greatest hits, intitulat “GRRR!”, care va ajunge pe piaţă pe 12 noiembrie, dar şi lansarea unui nou film documentar despre grupul britanic, care va avea premiera în cadrul Festivalului de Film de la Londra.

Cele patru show-uri reprezintă primele concerte pe care The Rolling Stones le va susţine după încheierea turneului mondial “A Bigger Bang” din 2007.

Articole similare

  • Nu sunt articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

1 + 4 =