Topul Forbes al celor mai bogati rapperi

Baietii rai ai hip-hopului castiga foarte bine. Atat de bine incat prestigioasa revista Forbes i-a inclus in topul celor mai bogati oameni ai planetei, iar dintre cei cu multi bani este nimeni altul decat Diddy .

Saturday, 21 April 2012

0 comentarii


Diddy a facut in 2011, 550 de milioane de dolari, prin bautura Ciroc Vodka, linia de haine Sean John and Enyce dar si prin casa de discuri, Bad Boy Records. Iar Diddy nu se lasa, anul viitor s-ar putea sa fie si mai bogat, odata cu lansarea propriului sau canal TV, Revolt.

Urmatorul pe lista bogatilor este, evident, Jay-Z, care a facut doar 460 de milioane de dolari in 2011. Castigurile s-au adunat din turneul pentru Watch the Throne, deal-ul sau cu Live Nation precum si din numeroasele sale business-uri care includ echipa de baschet New Jersey Nets si lantul de cluburi 40/40.

In top se mai afla Dr. Dre cu 270 de milioane, Birdman(125 milioane) si 50 cent cu doar 110 milioane de dolari. Valoarea lui Dr. Dre s-a dublat in ultimul an datorita vanzarii Beats Electronic, producatorul celebrelor casti audio Beats by Dr. Dre. Acesta a fost cumparat pentru 300 de milioane iar dupa ce statul american si-a luat taxele si impozitele l-a lasat pe Dre cu 85 de milioane de dolari mai bogat. Ca tot l-am mentionat, trebuie sa il vedeti live la Coachella, unde a cantat alaturi de Eminem, iar Snoop Dogg a reusit sa il aduca din morti pe 2Pac.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

4 + 7 =