Spice Girls s-au reunit

Spice Girls, trupa de fete care a innebunit lumea si mai ales fotbalistii, s-a reunit la Londra in cadrul unui eveniment special dedicat muzicii lor!

Wednesday, 27 June 2012

0 comentarii


Cine ar fi crezut ca fetele alea zvapaiate din una din cele mai tari trupe ale anilor ’90 vor ajunge niste femei senzuale, frumoase care arata acum mai elegante ca niciodata. Sigur, asta e cursul firesc al vietii insa dupa ce ne-a ramas in cap imaginea aia cu multe culori, codite, costume sport sau fuste scurte si clipuri rupte din viitor, banuiati ca le vom vedea pe Spice Girls in formula asta in 2012?

Emma Bunton, Geri Halliwell, Victoria Beckham, Mel B si Mel C au aparut in Londra in cadrul evenimentului care anunta lansarea musical-ului “Viva Forever”, showul care sarbatoreste si aduce un tribut carierei de succes avuta de Spice Girls din 1994 pana in 2001 si in turneul de revenire din 2007-2008.

Fetele s-au declarat foarte incantate de “Viva Forever” si de producatoarea Judy Craymer, femeia din spatele musical-ului care a cucerit o lume intreaga, dedicat trupei ABBA – “Mamma Mia.”

Povestea musical-ului urmeaza drumul a patru fete a caror prietenie este pusa la incercare cand intra intr-un concurs de talente. Cea care a scris si gandit acest proiect a fost Jennifer Saunders, creatoarea seriei TV “Absolutely Fabulous”.

Reunirea Spice Girls a avut loc special pentru presa in hotelul neo-Gothic in care fetele au filmat videoclipul hitului “Wannabe” in 1996.

Preview-ul pentru musical-ul Spice Girls va avea loc pe 27 noiembrie urmand ca incepand din 11 decembrie sa fie jucat in Londra la Piccadilly Theatre.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

10 + 3 =