Sambata incepe Ursus Evolution 2012 in Bucuresti

Peste 230.000 de romani au ascultat live evolutia muzicii romanesti in 2011, iar fenomenul continua si anul acesta.

Thursday, 14 June 2012

0 comentarii


Fanii din Bucuresti (16-17 iunie), Cluj (29-30 iunie), Brasov (28-29 iulie) si Mamaia (10-11 august) pot vedea pe aceeasi scena cele mai importante trupe din Romania, dar si artisti debutanti cu un sound fresh.

În cele patru orase, timp de opt zile, din boxe se vor auzi acorduri de rock, sample-uri de hip-hop și beat-uri electro ale celor mai importante trupe din ţară: Paraziţii, VAMA, Viţa de Vie, Guess Who, Șuie Paparude, E.M.I.L., Les Elephants Bizarres, Robin & The Backstabbers, IRIS, Luna Amară, CTC, Grimus, Travka, Steelborn, The Monojacks, Toulouse Lautrec, byron, The MOOoD, Niște Băieţi și raku.

URSUS a ales cele mai bune trupe, folosind un mecanism online cu ajutorul căruia, în prima fază, artiștii debutanţi au putut să se înscrie pe pagina de Facebook URSUS România, în aplicaţia dedicată: https://apps.facebook.com/ursusevolution/. În a doua fază a concursului fanii URSUS și-au votat favoriţii, votul final fiind reprezentat de suma dintre preferinţele publicului (50%) și decizia juriului URSUS (50%).

Pentru primele două evenimente URSUS Evolution din această vară s-au calificat câte patru trupe în fiecare oraș. La București (16-17 iunie) vor urca pe scenă SickSound Crew, Sophisticated Lemons, RPK și Antarctica, iar la Cluj-Napoca (29-30 iunie) Ska-nk, Subatomic Zoo, Mentally Safe și Ultimu’ Nivel.

Articole similare

  • Nu sunt articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

2 + 8 =