MTV Europe Music Awards 2012 si-a desemnat laureatii

Aseara, 11 noiembrie, au avut loc la Frankfurt premiile MTV EMA, iar Taylor Swift, Justin Bieber si Carly Rae Jepsen au fost marii castigatori ai serii. Rihanna si Rita Ora au plecat acasa cu mana goala, in timp ce Nicki Minaj a luat doar un singur trofeu.

Monday, 12 November 2012

0 comentarii


Nominalizată la cinci categorii de premii, artista americană de muzică country Taylor Swift a obţinut trofeele pentru cea mai bună cântăreaţă, cea mai bună interpretare live şi cel mai bun look.

Unul dintre cei mai populari artişti ai serii a fost Psy, al cărui hit “Gangnam Style” a câştigat premiul pentru cel mai bun videoclip. Psy, prezent la eveniment, a devenit primul artist sud-coreean care a cântat la celebra gală. El le-a spus jurnaliştilor că următorul său album va avea mai multe piese în limba engleză. “Gangnam Style” a fost vizionat de peste 700 de milioane de ori pe YouTube şi a primit un număr record de 5 milioane de “like-uri” pe Facebook, de când a fost lansat, în iulie 2012.

Whitney Houston a fost numita Global Icon pentru influenta pe care a avut-o in muzica pop, fiind al treilea artist care a primit aceasta onoare dupa Bon Jovi si Queen. Carly Rae Jepsen a castigat la categoriile Best Song (Call Me Maybe) si Best Push, in timp ce One Direction au plecat cu Best New Act si Lana Del Rey cu Best Alternative.

Rihanna, care conducea în topul nominalizărilor – cu şase -, a plecat acasă cu mâna goală.

Idolul adolescenţilor canadieni, Justin Bieber, a obţinut şi el trei premii, pentru cel mai bun cântăreţ, cel mai bun artist pop şi cel mai bun concert.

Pe lângă Psy, la gala prezentată de top modelul german Heidi Klum au mai cântat Swift, Alicia Keys, deţinătoare a 14 premii Grammy, Killers, No Doubt şi Jepsen

Lista completa a castigatorilor:

Best Female
Taylor Swift

Best Male
Justin Bieber

Best New Act
One Direction

Best Song
“Call Me Maybe,” Carly Rae Jepsen

Best World Stage
Justin Bieber

Best Video
“Gangnam Style,” PSY

Best Rock
Linkin Park

Best Pop
Justin Bieber

Best Look
Taylor Swift

Best Alternative
Lana Del Rey

Best Hip Hop
Nicki Minaj

Best Live
Taylor Swift

Biggest Fans
One Direction

Best PUSH
Carly Rae Jepsen

Global Icon
Whitney Houston

Taylor Swift – Safe & Sound
If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Justin Bieber – As Long As You Love Me ft. Big Sean
If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

2 + 4 =