Michel Telo, acuzat ca hitul “Ai Se Eu Te Pego” este plagiat

Michel Telo, interpretul superhitului "Ai Se Eu Te Pego", este acuzat de plagiat. Trei tinere sustin ca ele sunt autoarele refrenului "Nossa Nossa".

Friday, 10 February 2012

0 comentarii


Karine Assis Vinagre, Aline Medeiros da Fonseca si Amanda Grasiele sustin ca, in timpul unei calatorii in America, in anul 2006, au nascocit celebrul refren, pe care milioane de oameni il canta in prezent.

Doi ani mai tarziu, in 2008, cele trei fete au participat ca dansatoare la un show din Porto Seguro, unde au intalnit-o pe compozitoarea braziliana Sharon Acioly.

Aceasta a auzit de la fete cuvintele “nossa nossa” si de acolo s-a inspirat pentru melodia care din 2011 face ravagii in topurile muzicale.

Dupa mai multe intalniri cu avocatii fetelor, Acioly a recunosct ca cele trei fete au dreptate.

Hitul “Ai Se Eu Te Pego” a fost compus in 2008 de Sharon Acioly si Antonio Dyggs. Initial, piesa a fost interpretata de Os Meninos de Seu Zeh, apoi inregistrata de grupul brazilian Cangaia de Jegue.

Ulterior, mai multi artisti brazilieni au realizat coveruri ale acestei piese, printre care Garota Safada, Arreio de Ouro, Estakazero, Forro Sacode si Saia Rodada.

In versiunile acestor cantareti, melodia a cunoscut succes doar in Brazilia, insa adevaratul succes international avea sa vina abia in 2011, odata cu interpretarea lui Michel Telo.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

3 + 6 =