Marius Moga a compus imnul Next 11, interpretat de DOC

Marius Moga a facut echipa cu Gheorghe Hagi si-a compus un imn pentru echipa viitorului fotbalului romanesc, Next 11, pregatita la Academia de fotbal Gica Hagi. Piesa este interpetata de DOC, iar fanii au ocazia sa-l si remixeze folosind o aplicatie speciala.

Friday, 11 May 2012

1 comentariu


Astazi a fost lansat proiectul Next 11, care isi propune sa creeze Echipa Viitorului si sa ofere conditiile optime de pregatire generatiilor viitoare de jucatori de top in fotbalul romanesc si international.

“Inca de la infiintarea Academiei, visul meu a fost sa creez un climat pentru performanta si sa predau tinerelor talente filosofia mea despre fotbal. La trei ani de la infiintare, am devenit cea mai mare Academie de fotbal din Romania, cu peste 30 de jucatori angrenati in circuitul echipelor nationale de fotbal. Orice proiect are nevoie de parteneri puternici, care sa inteleaga pasiunea pentru sport – de aceea ma bucur ca am demarat proiectul Next 11 alaturi de Pepsi. Next 11 se bazeaza pe pasiune, autenticitate, respect, daruire si spirit de echipa, valori pe care vreau sa le vad in viitorii jucatori ai nationalei Romaniei”, explica Gheorghe Hagi.

Platforma Next 11 se va baza enorm pe sustinerea fanilor sai si astfel, inspirat de pasiunea lor pentru fotbal, Marius Moga si-a dorit sa compuna un imn dedicat viitorului fotbalului romanesc.

Asculta imnul: 11 Campioni – Imnul Next11

Articole similare

1 Comentariu

Super tare mixul Pepsi+Hagi+Moga!
Este ceva inedit si sigur va avea mult succes!


ana18/05/2012

Adaugati comentariu

1 + 1 =