Mandinga a revenit in Azerbaijan pentru a canta cu legendele Eurovision

Trupa Mandinga a revenit in aceasta saptamana in Azerbaijan pentru doua concerte.

Wednesday, 20 June 2012

0 comentarii


Marti, trupa a cantat in cadrul unui eveniment diplomatic privat, iar astazi energia celor sapte membri Mandinga se va dezlantui pe o impresionanta scena din New Park, in centrul capitalei azere.

Alaturi de Mandinga, la concertul din parc vor mai urca pe scena legendele locale care au luat parte in ultimii ani la Eurovision – Sabina Babayeva, Safura si Nigar Jamal (Nikki).

Mandinga este singura trupa din afara Azerbaijanului invitata sa cante in cadrul unui eveniment de o asemenea amploare, cu mii de participanti. Nu ar fi primul concert de acest fel pe care Mandinga il sustine in Baku.

Inaintea semifinalei Eurovision, Mandinga a mai cantat intr-un alt parc din oras, reusind si atunci sa adune un numar impresionant de persoane. Inclusiv organizatorii evenimentului de atunci au fost suprinsi pentru ca spectatorii venisera cu imagini printate ale membrilor trupei, afise si steaguri romanesti, pentru a arata cat de mari fani sunt.

„Ne doream foarte tare sa revenim in Baku pentru a ne intalni cu fanii nostri de aici. Am primit, dupa Eurovision, mii de mesaje de la ei pe pagina de Facebook Mandinga si prin e-mail, iar acum ma bucur ca ne putem tine de promisiune si le putem oferi miercuri un concert gratuit, in parc, pe o scena impresionanta, pe care nu o sa-l uite usor”, spune Elena, solista Mandinga.

In Azerbaijan, Mandinga a cucerit rapid multi fani, iar „Zaleilah” este in heavy rotation la posturile de radio si se asculta la maximum in cluburi. Hitul, extras de pe noul album „Club de Mandinga”, a reprezentat Romania in cadrul concursului Eurovision 2012, desfasurat in luna mai in Baku.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

1 + 9 =