Loreen, Alesha Dixon si Alexis Jordan canta la X Factor Romania

Loreen, castigatoarea incontestabila a editiei Eurovision de anul acesta, Alexis Jordan si Alesha Dixon sunt cele care vor canta in editiile live ale emisiunii X Factor Romania.

Tuesday, 6 November 2012

0 comentarii


Sezonul doi al emisiunii aduce in Romania in premiera acesti artisti, semn ca ne punem si noi la standardele internationale ale concursului, unde vin mereu cantareti aflati pe val si relevanti pentru piata muzicala.

Loreen este singura care a prins la noi pana acum, Alexis Jordan bucurandu-se de succes prin cluburi doar datorita featuringului cu Sean Paul la Got 2 Luv You. Totusi, ea a avut piesa Happiness, primul ei single, care a fost foarte bine primit in afara, la fel ca si Good Girl sau Hush Hush.

Desi Alesha Dixon a avut un super smash hit in 2008-2009, The Boy Does Nothing, de atunci nu prea am mai auzit de ea. A avut o colaborare in 2011 cu Jay Sean, insa nu a reusit sa ajunga la succesul pe care l-a avut in urma cu cativa ani. Alesha este prima pe care o vom putea asculta live, ea fiind prezenta in prima gala live de duminica aceasta a sezonului doi din X Factor Romania.

Loreen practic nu mai are nevoie de nici o prezentare. Editia de anul acesta a concursului Eurovision este, probabil, singura lipsita de comentarii despre cine ar fi trebuit sa castige cu adevarat. Vocea, piesa si prezenta scenica a suedezei au dat-o drept favorita inca de la preselectii. Intre timp, dupa hitul Euphoria, Loreen a mai lansat doua piese: My Heart is Refusing Me si Crying Out Your Name.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

7 + 9 =