Linkin Park vine in Romania

Vara asta se anunta plina pentru amatorii de concerte rock. Trupa americana Linkin Park vine in premiera in Romania pe 6 iunie la Romexpo.

Thursday, 12 April 2012

0 comentarii


Concertul poate trece pe lista celor mai asteptate, pentru ca Linkin Park au un fan base foarte variat atat ca varsta cat si ca gusturi muzicale.

De fapt trupei ii place sa spuna ca nu sunt doar rock: Noi consideram muzica noastra un hibrid a ceea ce am ascultat noi sase de-a lungul timpului. Titlul albumului nostru de debut, “Hybrid Theory” este de fapt numele pe care voiam sa-l purtam ca trupa si este rezultatul a sase moduri de a intelege muzica si a sase personalitati artistice distincte.

Hybrid Theory a fost certificat cu discul de diamant (10 milioane de exemplare in SUA) si a castigat multi-platina in multe alte tari. Ultimul lor album, „A Thousand Suns”, a debutat direct pe locul 1 in Billboard Top200 Chart, ceea ce-l face al treilea album consecutiv semnat de Linkin Park care ajunge acolo. Turneul de promovare cu acelasi nume, „A Thousand Suns Tour”, a traversat 5 continente si 30 de tari, prilej cu are cei sase au cantat in fata a peste un milion de fani.

Linkin Park lucreaza in prezent la un nou album, care va fi lansat in vara anului 2012. Dupa o perioada de experimente si intr-o era in care mai toate formatiile merg spre dubstep, Linkin Park au decis sa revina la soundul initial. Vocalul Chester Bennington spune despre noul proiect ca:
“O sa fie ceva mult mai familiar oamenilor decat a fost “A Thousand Suns”. Am incorporat mult sunet de chitara, refrenuri grandioase, dar si cateva elemente electronice grele. Vom incerca sa venim cu un sound greu, fara sa mergem prea mult inspre metal“.

Chester Bennington a mai dezvaluit ca, din punct de vedere al temelor lirice, se va baza pe chestiuni mult mai personale. Am scris mult despre relatii”, a explicat el. “Nu suntem o trupa politica, ci avem o puternica orientare sociala.

Organizatorii spera sa aiba un public variat, tinand cont ca Linkin Park se afla pentru prima oara in zona Balcanilor.

Biletele intra la vanzare de maine, 13 aprilie, in reteaua Eventim si au preturi intre 130 de lei la gazon B , gazon A (200 lei, pret special 180 lei pana pe 26 aprilie), Golden Ring (270 lei), 360 lei la tribuna VIP.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

6 + 6 =