Leonard Cohen revine la Bucuresti

Leonard Cohen revine pentru a treia oara la Bucuresti in data de 22 septembrie 2012, in cadrul turneului de promovare al celui de-al doisprezecelea album, Old Ideas.

Thursday, 31 May 2012

0 comentarii


Vocea cu timbru inconfundabil a lui Leonard Cohen va rasuna, de aceasta data, in Piata Constitutiei din Capitala.

Noul album al lui Leonard Cohen a fost produs de Patrick Leonard, Anjani Thomas, Ed Sanders si Dino Soldo, iar printre cei cu care a colaborat artistul canadian se numara Dana Glover, Sharon Robinson, The Webb Sisters si Jennifer Warnes.

Old Ideas Tour 2012 pune fata in fata cantecele de pe noul album si majoritatea pieselor care l-au transformat in legenda pe poetul-cantaret. Odata cu lansarea Old Ideas, Leonard Cohen a primit un cadou neasteptat din partea intregului mapamond: inca din prima saptamana de la lansare, albumul s-a clasat pe primul loc in topurile din intreaga lume. Este o premiera chiar si pentru un artist atat de iubit, cum este Leonard Cohen.

Cele mai multe dintre albumele sale au devenit clasice – Songs of Leonard Cohen (1967), The Future (1993) si Ten New Songs (2001) etc. Piesele lui au fost reinterpretate in peste 1.300 de variante, inclusiv de artisti si trupe ca U2, REM, Nick Cave sau regretatul Johnny Cash. Leonard Cohen a fost inclus oficial in Rock and Roll Hall of Fame.

Artistul calator se intoarce la Bucuresti pe 22 septembrie 2012. Biletele pentru concert se vor pune in vanzare in data de 1 iunie si se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si pe eventim.ro.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

6 + 5 =