Lady Gaga are 20 de milioane de fani pe Twitter

Lady Gaga a devenit cea mai urmarita artista pe Twitter, avand peste 20 de milioane de admiratori in reteaua de microblogging.

Wednesday, 7 March 2012

0 comentarii


Lady Gaga are 20 de milioane de fani pe Twitter, fapt care o transforma in cea mai populara persoana din celebra retea de socializare si prima care atinge o asemenea performanta, scrie music-news.com.

Lady Gaga l-a depasit pana si pe Justin Bieber, care are 18 milioane de fani, cat si pe cantareata Katy Perry, care a reusit sa adune 15,7 milioane de fani pe Twitter. Urmatoarele in topul vedetelor cu cel mai mare numar de fani pe Twitter sunt artistele Shakira si Rihanna.

Lady Gaga a devenit cea mai populara celebritate pe Twitter in august 2010, cand a depasit-o pe Britney Spears. In prezent, printesa muzicii pop are 13,5 milioane de fani pe Twitter, insa artista nu este la fel de activa precum colegii sai de breasla.

Cumva, nu este complet neasteptat faptul ca Lady Gaga a strans atat de multi fani in spatiul virtual. Artista este cea care se ocupa de conturile ei, scriindu-le des fanilor si oferindu-le bilete la concerte. In schimb, ceilalti artisti apeleaza la echipa lor de management pentru a relationa cu admiratorii de pe Internet.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

10 + 9 =