Lady Gaga adora singuratatea

Dupa ce a incheiat relatia cu Taylor Kinney, actorul din "Jurnalele vampirilor", Lady Gaga sustine ca adora singuratatea.

Saturday, 5 May 2012

0 comentarii


Desi are milioane de fani, Lady Gaga a dezvaluit recent ca se simte cel mai bine cand nu este in prezenta oamenilor. Ea a marturisit ca a inceput sa aprecieze singuratatea la varsta de 20 de ani cand a decis sa urmeze o cariera muzicala.

“Am inceput sa-mi apreciez singuratatea pe cand aveam cam 20 de ani. Eram extrem de deprimata la varsta de 19 ani. Am decis sa studiez muzica. Am plecat de acasa si mi-am luat trei joburi. Cand ma intorceam in apartamentul meu, pur si simplu stateam. Eram doar eu si pianul meu. Aveam un televizor pe care il lasam deschis mereu pentru ca aveam senzatia ca aveam pe cineva alaturi”, a povestit vedeta.

Din pacate, acest stil de viata a determinat-o pe Lady Gaga sa consume cocaina. “Cand luam cocaina, parca drogul imi era prieten. Niciodata nu am consumat cu alte persoane”, a adaugat artista.

Lady Gaga a recunoscut ca a decis sa incheie relatia cu Taylor Kinney deoarece vrea sa se concentreze pe cariera. Pentru cantareata, intre inregistrarile pentru noul album, turneul de 110 spectacole si alte activitati nu mai ramane timp pentru o relatie.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

5 + 4 =